tirsdag 12. august 2014

BLUE TABLE

Blå er en stor favoritt, alltid vært. Jeg viser forsiktighet med fargene, men en liten fargeklatt her og der kan du finne i hele huset. Til borddekkingen kan det være nok med en dus farge på serviettene, friske blomster og levende lys. Det er ikke alltid at jeg har tid til å pynte bordet så voldsomt. Jeg liker det enkelt og stilrent, ikke altfor mye dill dall. En blå serviett holder, vel? Det viktigste, med eller uten pyntet bord, er uansett selskapet. Ikke glem det...



Marthe

fredag 8. august 2014

LITTLE BABY

Det er helg! Det er fredag! Denne fredagen startet mykt og godt, akkurat som den burde. En god flaske rosévin er åpnet og grønne planter er kommet hjem til oss. Jeg elsker fredager! Det er ikke mer å si. Det å kjenne på fredagsfølelsen med gode kollegaer før arbeidsdagen er over, det å hente lykkelige barn i barnehagen, det å få servert pizza av mannen. Det er en ekte fredagsfølelse! Kjenn på den. Kos deg med de du har rundt deg, enten om det er med barna, mannen, søsteren, kompisen, hunden eller katten din. Kanskje er du en av de heldige som er  på Øya-festivalen og hører på deilig musikk med folk du vil ha rundt deg. Kos dere!

Go fredda!






Marthe

DRIVHUS

Jeg drømmer om et drivhus i hagen, et bittelite et, hvor krydderurtene kan dyrkes og faktisk trives. De fleste urter liker seg best utendørs enn på kjøkkenbenken. Vi er ikke så velsignet her i Norge med at temperaturen holder seg jevn hele året. Et drivhus med lys og varme hadde vært bra. Hvem vet? Kanskje en dag? Enn så lenge får de pynte opp på kjøkkenet i minidrivhuset mitt fra Ikea. De søte håndlagde etikettene fant jeg på Etsy. Mens jeg holder disse urtene i live kan jeg drømme om det lille drivhuset mitt i hagen. Det er vel lov å drømme? 





Marthe